Wat ik voel dat klopt

Herken je dat gevoel wanneer je ergens nieuw bent en ongemakkelijk voelt? Dat moment van alert zijn, een versnelde hartslag, vooral als je iemand voor het eerst ontmoet?
Hoewel ik dit herken, heb ik gelukkig veel positieve ervaringen gehad, waardoor die spanning meestal kort duurt. Onlangs had ik een gesprek dat anders verliep, waardoor het ongemakkelijke gevoel alleen maar toenam.

Afgelopen weken heb ik veel inspirerende mensen in de trouwwereld ontmoet. Hoewel de meeste ontmoetingen leiden tot mooie gesprekken, is dit niet altijd het geval. Tijdens een recent gesprek met een ervaren collega merkte ik dat mijn ongemak niet verdween. Aan het eind van het gesprek durfde ik te zeggen dat zijn manier van werken niet bij mij paste. 

Hoewel mijn hartslag omhoog ging, realiseer ik me weer dat het positief is om te luisteren naar mijn gevoelens en op mijn intuïtie te vertrouwen. Het is belangrijk om open te staan voor nieuwe ideeën, maar ook om te erkennen wanneer iets niet bij me past.  

'Ik mag voelen
Wat ik voel dat klopt' 

Iedere dag begin ik met een inspiratiekaartje van Esther van der Werf en deze tekst paste precies bij hoe ik mij voelde. 
Iedere dag een inspiratiekaartje trekken, helpt mij om even stil te staan en na te denken bij wat ik aan het doen ben. Dankjewel, Esther!

Wat is voor jullie belangrijk om een klik te hebben met iemand? Wat zoeken jullie in een trouwambtenaar?

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.