Wist je dat… Ronnie en ik volgend jaar onze tinnen bruiloft vieren?

Ruim tien jaar geleden vroeg Ronnie mij ten huwelijk… Omdat hij weet dat ik een ongelofelijk nieuwsgierige vrouw ben en heel snel dingen in de gaten heb, is hij langer buiten de stad gaan werken zodat het aanzoek een grote verrassing zou blijven.

 

Hij kwam onverwacht eerder thuis en op de bank verklaarde hij zijn liefde. Vervolgens nam hij mij mee naar de eettafel waar een taart stond met de magische woorden: ‘Wil je met me trouwen?’ Mijn hart bonkte wild toen ik mij omdraaide en Ronnie op één knie zag met een prachtige verlovingsring in een doosje. Met tranen van vreugde zei ik ja gevolgd door een kus. Die avond nodigde Ronnie onze naaste familie uit om dit fantastische nieuws te vieren. 

 

Op een bewolkte 3 mei 2014, te midden van de mooie omgeving van Landgoed de Uitkijk, gaven Ronnie en ik elkaar het ja-woord. De dag was vol onvergetelijke momenten, en ik neem je graag mee naar deze bijzondere dag.

De avond voor ons huwelijk was ik met mijn zus bij mijn moeder en bracht Ronnie de nacht door in zijn ouderlijk huis. De volgende dag kwam Ronnie mij ophalen in een prachtige auto. Het moment dat hij aan de deur stond, mijn moeder opende, en ik de trap afliep om Ronnie voor het eerst te zien, voelde als een scène uit een film.

Samen met onze daggasten waren we op weg naar Landgoed de Uitkijk waar een geweldige gastvrouw alles tot in de puntjes had geregeld. Onder leiding van een trouwambtenaar van de gemeente Hellendoorn, werden onze verhalen liefdevol verteld. Een kaars voor mijn vader, een lach van ons bruidsmeisje en bruidsjonker maakten de ceremonie persoonlijk en ontroerend.

Na de ceremonie kwamen er speciale gasten op onze bruiloft. Als voormalig leerkracht verwelkomde ik samen met mijn kersverse man de kinderen uit groep 8. Zij zongen samen een eigen geschreven tekst op het nummer ‘Hoe’ van Nielson & Miss Montreal. Daarnaast kregen we een map vol geknutselde herinneringen…  

De avond bracht een energiek feest. Ronnies gitaarsolo en mijn entree op "Levels" van Avicii was de start van een onvergetelijke avond. Vervolgens heb ik het nummer  "All of Me" van John Legend gezongen, waarna er tijdens de openingsdans werd overgeschakeld naar een wervelende mix van muziekgenres. Van een elfendans op ‘De Indische waterlelies’ tot hakken op happy hardcore, de variatie van verschillende nummers kende geen grenzen. 

 

Toen de avond bijna tot een einde kwam, was er een geweldig muzikaal optreden van een familielid. Het gezongen nummer ‘Avond’ van Boudewijn de Groot maakte de avond nóg specialer.

 

Ik zou nog wel een keer opnieuw de geloften willen afleggen… Maar dan op het strand...’s avonds… In Spanje… Met enkele gasten erbij en waarin onze meiden ook een rol spelen. Ronnie, wil je opnieuw onze eigen, unieke trouwgeloften afleggen?😉 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.