Ja ik wil... Een eigen onderneming in de trouwbranche

In de vorige blog heb ik uitgebreid verteld over de business bootcamp en vandaag is het tijd voor het vervolg van deze bijzondere reis naar "Marieke verbindt."

Branding en bedrijfspersoonlijkheid

Daphne de Jong is coach en begeleidt verschillende doelgroepen bij de ontwikkeling op verschillende vlakken.

Samen met Carina Roemers nam zij ons mee in de wereld van branding en bedrijfspersoonlijkheid. Ze deelden de geheimen hiervan waardoor ik de richting van ‘Marieke verbindt’ kon bepalen. 

Daarnaast brachten zij, met een focus op mindset, overtuiging in mijn geloof in mijn eigen onderneming. Ze deelde een wijze les: “When you are truly authentic, there can be no competitors.” Volledige authenticiteit creëert een unieke positie zonder concurrenten. Dat voelt super goed toch?

Succesvol ondernemen

Bas Uijlings, één van de allerbeste bruidsfotografen van de wereld, deelde niet alleen de kunst van fotografie, maar dook diep in de zakelijke kant van succesvol ondernemen. Hij benoemde essentiële pijlers van een bloeiend bedrijf. Daarnaast wist hij mij echt te raken met zijn krachtige beelden van bruidsparen. Hij heeft de ‘Beyond Wedding Shoot’ bedacht waarin bruidsparen nà hun bruiloft een fotoshoot doen. Geweldig toch?

Foto: Bas Uijlings

Deze Business Bootcamp was meer dan een training; het was een sprong in de trouwwereld en een verdieping in het ondernemerschap. Vol enthousiasme kijk ik uit naar de toekomst, waarin ik niet alleen verhalen vertel, maar waarin ik ook een onvergetelijke beleving creëer. Benieuwd naar het vervolg? Stay tuned!

 

Alle deelnemers van de bootcamp

Foto Bas Uijlings

Reactie plaatsen

Reacties

Chris Mulder
9 maanden geleden

Veel succes, want dat volgt 💫👌