Zó werkt Marieke verbindt

Benieuwd naar de werkwijze van een zelfstandig trouwambtenaar en ceremonieel spreker? Nieuwsgierig hoe ik te werk ga? Van het eerste kennismakingsgesprek tot de ceremonie en de terugblik, ik neem je stap voor stap mee in mijn aanpak.

Kennismaking

Tijdens een online ontmoeting of een gesprek aan de keukentafel nemen we de tijd om elkaar te leren kennen. Deze sessie is voor jullie een kans om meer inzicht te krijgen in mijn manier van werken en voor mij een kans om gericht door te vragen naar jullie wensen. Samen verkennen we de mogelijkheden en gaan we onderzoeken hoe we jullie wensen kunnen realiseren.

Ja, wij willen

Na de bevestiging met 'Ja, wij willen' begint ons persoonlijke avontuur.  We blijven contact houden tot de grote dag én jullie ontvangen liefdeshuiswerk.
Ongeveer 8 weken voor de bruiloft kom ik bij jullie thuis, klaar om jullie unieke verhaal te ontdekken. Samen duiken we diep in de details, waarbij geen vraag te veel is. Deze verdiepende kennismaking vormt de basis voor jullie ceremonie. Samen stemmen we af wat jullie wensen zijn en creëren we een moment dat authentiek en speciaal is, precies zoals jullie het voor ogen hebben.

De ceremonie

Op de grote dag zelf sta ik klaar om jullie ceremonie tot leven te brengen. Vanaf het eerste moment tot het uitspreken van de geloften begeleid ik jullie met zorg en aandacht. Ik sta niet alleen voor jullie klaar, maar ik werk graag samen met andere leveranciers van jullie huwelijk. Deze synergie zorgt ervoor dat elk detail naadloos op elkaar aansluit van de muziek tot de bloemen waardoor jullie ceremonie een perfect gecoördineerd en onvergetelijk moment wordt. 
Daarnaast heb ik aandacht voor familie, vrienden en getuigen. Mijn rol gaat verder dan het uitspreken van woorden, het omvat het creëren van een hartverwarmende sfeer waarin de liefde samen wordt gevierd.

 Samen terugblikken
Na de ceremonie blijft mijn betrokkenheid niet achter. Ik neem graag de tijd voor een ontspannen gesprek na jullie huwelijksdag.
Hoe hebben jullie het beleefd? Welke momenten koesteren jullie? Ik ben er niet alleen om te luisteren, maar vooral om samen te genieten van de herinneringen die jullie hebben gemaakt. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.