Het bruidspaar ontzorgen

Tijdens mijn vakantie had ik een inspirerend gesprek met een bruidspaar dat deze zomer getrouwd wordt door een familielid

Ze waren bezig met de invulling van de ceremonie en we hebben samen verschillende ideeën doorgenomen. Bijvoorbeeld hoe zij de kinderen kunnen betrekken tijdens de ceremonie en hoe zij hun trouwgeloften onder woorden kunnen brengen.
We hebben verschillende opties besproken, variërend van kinderrollen tot het delen van de ervaringen van de kinderen over het samenkomen van een samengesteld gezin.

Het bruidspaar heeft 's avonds livemuziek gepland, maar het leek mij een geweldig idee om dit ook tijdens de ceremonie te laten plaatsvinden.
Het was zo fijn om te horen dat ze mijn suggesties waardeerden en dat ik hen kon helpen met het verkennen van nieuwe mogelijkheden. ‘Marieke, jij ontzorgt een bruidspaar echt en laat ons nadenken over dingen waar wij nog helemaal niet aan hebben gedacht.’ Helemaal te gek toch?

Ik ben ervan overtuigd dat een bruiloft een ontspannen sfeer moet hebben, met de trouwambtenaar die zorgt voor een onvergetelijke ceremonie.

Ben je benieuwd naar tips voor het betrekken van kinderen bij jullie huwelijk? kijk dan hier.

Of wil je schrijftips voor het schrijven van jullie trouwgeloften? Dat vind je hier. 

Tips voor een onvergetelijke muzikale ceremonie vind je hier. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.