Overvallen door mijn lieve vriendinnen!

Afgelopen week kreeg ik een geweldig bericht van E, de bruid van een stel dat ik binnenkort ga trouwen. Ze was compleet verrast door haar vriendinnen voor haar vrijgezellenfeest en stuurde me een appje over deze topdag.

E deelde een aantal foto's en vertelde enthousiast over de activiteiten die ze hadden gedaan. Ze begonnen met een picknick in het park, gevolgd door een spannende city escape in Utrecht. Daarna genoten van van een burlesque workshop. Daarnaast moest ze ook opdrachten doen zoals namen van haar ex verzamelen en op de bruidsjurk laten schrijven die ze aan had. 
De dag werd afgesloten met een heerlijk diner en een avondje stappen.
Het plezier en de gezelligheid spatten van de foto's af!

Deze persoonlijke momenten vind ik echt bijzonder in mijn werk als ceremonieel spreker en zelfstandig trouwambtenaar. Het helpt me om het bruidspaar beter te leren kennen en te begrijpen wat hen bezighoudt in de aanloop naar hun grote dag. We hebben natuurlijk geregeld contact over de ceremonie zelf, maar zulke spontane berichtjes maken ons contact extra speciaal.

Een ander mooi moment was toen het bruidspaar mij een foto stuurde waarop ze proostten met een biertje en begonnen aan het liefdeshuiswerk dat ik hen had gegeven. Op de achtergrond stond de muziek die ze tijdens de ceremonie willen draaien. Het is geweldig om te zien hoe ze samen genieten van de voorbereidingen en dat ze me hierbij betrekken. Het onderhouden van dit soort contacten is voor mij een van de leukste aspecten van dit werk. Het geeft me een inkijkje in hun leven en zorgt ervoor dat de ceremonie echt persoonlijk wordt. Ik kan niet wachten om hun grote dag samen met hen te vieren!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.